.

19 June 2014

Kerana Terpaksa Aku Relakan, Aku Terpaksa Juga Rela

4
Thursday, June 19, 2014

Kerana Terpaksa... Aku Relakan punya pasal, aku terpaksa menjelajah seluruh kedai buku di KL. Cerita tu mula top kat TV3. Setelah 15 episode, wife aku dah tak sabar nak tau kesudahan cerita tu.

Aku relakan dia bergembira dengan cerita kegemarannya. Walaupun aku tak berapa minat nak tengok drama melayu, bab novel aku boleh layan. 

Penat nak tunggu drama kat TV setiap petang. Baca novel one shot dah boleh habis. Takdela buang masa tertunggu-tunggu apa cerita selanjutnya.

Novel Kerana Terpaksa Aku Relakan ni rupanya dah jadi best saller kat MPH untuk 6-12 Jun. Wow! Penangan drama punya pasal, tadi masa aku beli novel ni tinggal benerapa buah je. Petang ni habis la tu. Kat kedai lain aku cari memang semua sold out dan tengah tunggu cetakan.

Cepat ler beli novel ni. Kerana Terpaksa aku juga sanggup berkorban.. Wakakaka..

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

4 comments:

  1. kalaulah kisah blogger dijadikan drama..memang trafik ke blog tersebut meledak naik..contohnya
    Kisah Irul Menjadi Jutawan Blog..he..he..amin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn.. kisah aku takde yang menarik bro. Biasa2 je.. heheh

      Delete
  2. ke hang yang dah habis baca dulu nih sebelum bini hang baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak la.. Dia baca dulu. Aku layan movie pun takpe..

      Delete