.

22 March 2014

Hari Ni Pulak La Sotong Buat Hal

6
Saturday, March 22, 2014
Dah la aku jauh dari pekan. Tiba-tiba, time macam ni la dia buat hal. Dari malam tadi aplikasi cimbclicks untuk android ada problem.
Time-time gaji ni kalau online banking tergendala, boleh buat jiwa merana woo. Apa urusan pun tak boleh buat.
Ya Allah kurniakanlah aku kesabaran yang tinggi. Kalau korang la, sanggup ke nak berurusan di atm yang letaknya 200KM dari rumah? Ke sabar je sampai ia pulih seperti sediakala?
Hai la, esok la be' aku transfer duit. Nak buat macam mana, cimbclicks problem...
Susah juga kan orang yang bergantung dengan online banking ni..

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

6 comments:

  1. hehe..biasalah kan..kalau online pakai pc ni, mesti tak ada problem..Kan?

    ReplyDelete
  2. sotong mana yang wat hal tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sotong kurita tu la cikgu. Mana lagi sotong yang kaya dalam dunia nih..

      Delete
  3. perlukan kesabaran tinggi bro!

    ReplyDelete