.

26 February 2014

Nah! Ambik Ko

4
Wednesday, February 26, 2014
Nak sangat suruh bayar, ambik ko makzugebeg. Terus 5 taun aku bayar.
cara bayar whatsapp
Cuba tengok tarikh luput whatsapp aku tu. Lama kan? Entah sempat entah tidak aku hidup lagi masa tu. Kalau tak sempat kira halal je la.

Whatsapp berbayar la. Bukan free sampai mati. Jelas aku kat kawan aku yang bermati-matian kata whatsapp free.

Okeh, nak buat bayaran senang. Setahun 1usd. Bayar 5 tahun dapat kurang 20%. Boleh bayar guna paypal dan google wallet. Aku prefer guna paypal.

Harap-harap whatsapp masih relevan lagi. Bukan apa, ia terbukti menjimatkan kos sms. Jangan diletak iklan macam wechat sudah. Aku nampak satu iklan je kat sini aku mintak balik duit aku. Hahaha..

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

4 comments:

  1. Ye ke kena bayor Irul...Idak le teman perasan sebab tak pernah membayo hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena bayo. Tahun pertama je free. Tapi try la kalau da sampai tarikh expired takyah bayo. Ramai juga member yang tahun kedua pun tak perlu bayar.

      Delete
  2. dah kena bayar ke. Setakat nie aku masih free lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas setahun kena bayar. Tapi ada juga yang bernasib baik. Whatsapp extend lagi setahun.

      Delete