.

03 February 2014

Berbaloikah Guna SmartTag?

2
Monday, February 03, 2014
Boleh pulak berhenti line smarttag ni.


Macam tak biasa pulak bila lalu Karak Highway time-time raya ni. Jem tu perkara wajib. Lagi-lagi bila dah dekat dengan tol Gombak. 

Tapi kan, yang paling menyayat hati ialah bila kat lorong smart tag pun boleh berhenti. Lagi sakit hati lorong tunai tak jem. Perh.. panas wa cakap lu.

Berbaloi ke guna smart tag ni? 

Rasa tak berbaloi sangat la. Beli alat smart tag je dah RM100. Nak topup touchngo lagi. Huh!



About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

2 comments:

  1. Berbaloi ..... sebab sesekali je gitu Irul selebihnya lagi laju dpd lane tunai apa.... dapat redemtion lagi...Mmg berbaloilah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh.. saya tengok lane tunai lagi laju tiap kali guna smarttag. Tu yang hangin satu badan tuh.

      Delete