.

04 June 2013

Buat Duit Dengan Assignjobs.com

0
Tuesday, June 04, 2013
assignjobs.com muka depan


Seminar buat duit dengan blog anjuran Denaihati.com telah membuka mata blogger-blogger macam saya. Rupanya banyak cara buat duit yang boleh kita buat untuk dapatkan duit. Selain dari kita menumpukan pada iklan, banyak lagi rupanya kerja-kerja yang mendatangkan duit.

Diperkenalkan oleh salah seorang ahli panel dalam seminar tersebut, En Titan, katanya ada satu lubuk yang boleh kita redah. Assignjobs.com pilihan terbaik untuk para blogger.

Lepas saya jengok laman web assignjobs.com memang sangat simple. Dari proses pendaftaran, kerja-kerja dan semakan akaun sangat mudah. Setiap kerja yang dah kita selesaikan terus boleh kita hantar pengesahannya. Lagi best, setiap pendaftaran kita akan dapat percuma USD2. Memang berbaloi-baloi.

Saya tengah menyiapkan beberapa tugasan yang diberikan. Nak tengok nanti hasilnya hujung bulan. Kalau ada masyuk Alhamdulillah..

Kerja-kerja macam ni kenalah rajin berusaha. Kalau malas, dah tentu rezeki depan mata pun akan terlepas.

Ok la. Tak payah pening-pening kepala, kita terus la daftar dan mula dapatkan USD2 yang pertama melalui pendaftaran. Jom daftar di sini.

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

0 comments: