.

27 February 2013

Touch n Stuck

8
Wednesday, February 27, 2013
Jem jem jem.. Sesak kepala hutak bila memikirkan lebuhraya di KL ni. Tak selesai masalah ni dari dulu. Walaupun dah ada macam-macam device untuk bayar tol, namun masih juga jem dekat tol.

Kadang-kadang line manual payment lagi laju dari line touch n go dan smart tag. Apa guna bayar equipnment mahal kalau sampai tol kena menunggu jugak.

Request kat pengusaha tol tukar la nama smart tag tu kepada smart stuck. Pastu tukar nama touch n go kepada touch n stuck. Barulah kena dengan bentuk khidmat yang diberikan.

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

8 comments:

  1. salam ziarah mengunjugi sahabat irul..

    ReplyDelete
  2. nak kena ada flying highways la kat tol sekarang. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. flying highways... hahaha. Macam tak praktikal je.

      Delete
  3. Hehe.. Kalau dah lepas tol jem, guna smart tag pun tak boleh buat apa-apa la.. Kena hadap jem jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tension.. sebelum tol pun jem, lepas tol pun jem. rasa cam tak perlu je tol tu.

      Delete
  4. kesian..sabar je la..sesak mcm tu kena tunggu lagi memang jadi stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu je la yang boleh dibuat pun. Nak langgar pondok tiket tu kang kena saman plak.

      Delete