.

07 January 2013

Setelah setahun, Hafiz menang sekali lagi dalam AJL 27

9
Monday, January 07, 2013
foto : gua.com.my
Ini kali ketiga Hafiz menang AJL. Tahun lepas masa AJL 26 dia menang dengan lagu Awan Nanonya. Semalam dia menang lagi dengan lagu Ku Akui. Walaupun bukan menjadi juara tapi menang vokal terbaik adalah sesuatu yang cukup membanggakan.

Kalau tahun lepas dengan imej simple lagi serabai. Pakai seluar track dan berkaki ayam pun boleh jadi juara. Penampilan malam tadi sangat bergaya. Sayang tak dapat jadi juara.

Vokal bukan sekadar rupa. Dia telah membuktikannya. Tak hendsome atas pentas atau bergaya atas pentas tidak menjadikan seseorang bergelar juara.

Juara AJL 27 - Terukir Bintang Yuna gadis mentel. Dinyanyikan oleh Aizad duta aiskrim..

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

9 comments:

  1. Sesuatu usaha yang bernilai tinggi terletak pada keikhlasan. Biarpun tidak sehebat pada rupa.

    ReplyDelete
  2. rezeki untuk yuna atau aizat? heheee,, kompius gak nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki untuk yang empunya lagu. dua-dua pun dapat jugak. senyum lebar sekarang ni mereka.

      Delete
  3. Lagu Terukir di Bintang tu pon best jugak dan bagi aku aizat juga punya aura sendiri untuk menjadikan ia hebat..

    vokal semua finalis kali ni pon mantap2, rezeki untuk Hafiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kan lagu terukir di bintang tu macam lagu mendatar je. mungkin kekuatan pada lirik kot jadikan dia juara.

      Delete
  4. kenapa yuna x nyanyi yer

    ReplyDelete
  5. Suara dia memang tak pernah sumbang sejak AF lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak salah pilih pengundi hantar sms bagi dia menang af haritu.

      Delete