.

06 January 2013

Geng G+

6
Sunday, January 06, 2013
Geng G+ Tulisan Irul
Geng G+ blog ni setakat hari ini cuma sorang. Kenapa cuma sorang? Ini kerana sebelum ini saya menggunakan google connect. Oleh kerana google dah nak tutup perkhidmatan google connect, saya ambil keputusan untuk meletakkan butang G+.

Banyak kelebihan ada folower G+. Salah satunya ialah ia dapat memperbaiki tempat di enjen carian. Sebenarnya tujuan utama jadi follower G+ macam google connect jugak la. Kalau ada entry update, follower boleh terus dapat info.

Kan mudah nak buat blogwalking nanti. Tak de la nak tengok satu-satu blog samada ada update atau tidak.

Jomlah meramaikan dan meriahkan blog ini. Korang semua dijemput jadi Geng G+ kat sini. Kalau rajin dan tak keberatan boleh juga subscribe blog ni melalui email. Artikel baru akan dihantar terus ke email korang. Senang kan nak tahu update.

Ok lah.. selamat berhujung minggu Geng G+.

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

6 comments:

  1. OKje masih blur lagi pasal benda ni... belasah ajelah irul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. G+ akan mengantikan google friend yang lama. Cubalah pasang...

      Delete
  2. ok remy jadi yg ke7...... he3

    ReplyDelete