.

16 January 2013

Domain Dot My Percuma Lagi

10
Wednesday, January 16, 2013
Sekali lagi pihak .my Domain Regestry membuat tawaran domain .my percuma setahun. Tahun lepas domain ini diberikan kepada 1500 orang blogger Malaysia. Tahun ini ia diberikan kepada 2000 orang pulak.

Cepat-cepat grab peluang keemasan ini. Domain .My sangat ekslusif sebab harganya yang buat orang botak kepala. RM120 setahun kalau tak ada promosi. Tapi dengan promosi kali ni, domain .my percuma untuk setahun dan RM20 setahun untuk pembaharuan seumur hidup.

Ada syaratnya :

  1. Domain untuk rakyat Malaysia sahaja.
  2. Umur mesti 18-45 tahun.
  3. Nama sebenar seperti dalam IC perlu diberikan.
  4. Pendaftaran kali ini agak lama. Kena bersabar la dulu. Mungkin seminggu tak siap.
Okeh.. tanpa berlengah lagi, jom kita grab tawaran ini. Check dulu domain kat sini :

Domain:

Atau terus ke AsiaHost untuk mendapatkan tawaran ini. Sebelum saya terlupa sila gunakan coupon code "belia" semasa checkout untuk mendapat pengecualian bayaran pada tahun pertama.

Selamat mencuba..

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

10 comments:

  1. saya dah pun bertukar.. memang ohsem.. lagi semangat nak berbelog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. sama-sama kita tambah semangat tu.

      Delete
  2. Terasa nak bertukar domain, tapi sayang pulak nanti segala setting semua lari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro dah guna dot com tu kira ok lah tuu.. cuma kalau guna ,my ni agak ekslusif la sikit

      Delete
  3. dapat email dari Asiahost kan?

    ReplyDelete
  4. fuh, tawaran yang terbaek ni :D

    ReplyDelete