.

16 December 2012

Domain dot MY Percuma

0
Sunday, December 16, 2012
Excited nak dapatkan domain dot MY untuk blog ni. Umum tahu, domain ni sangat ekslusif sebab harganya yang mahal. RM120 setahun. Tapi tawaran gila kentang ni diberi oleh Blogger Coklateyes memang betul-betul mengujakan.

Domain dot MY percuma kalau nak dapat ikutlah panduan yang diberikan dalam blog Coklateyes. Senang je, cuma follow step by step di setiap entry yang diberikan tu.

Jangan lepaskan peluang ni. Bukan datang selalu pun. Ayuh sahabatku, kita meriahkan Malaysia dengan Blogging.

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

0 comments: