.

11 February 2012

Line Internet Takde, Macam Mana Nak update blog?

0
Saturday, February 11, 2012
Itulah alasan biasa bila blog dah lama tak update. Sawang dah mula banyak, rumput tebal gajah sembunyi pun tak nampak.

Platform blogspot ada kelebihan tersendiri yang tak ada pada platform wordpress. Update blog guna MMS atau email. Kalau kat wordpress banyak benda nak kena buat, tapi blogspot ne senang sangat.

Macam mana tu?

Fungsi email di blogspot tu aktifkanlah. Login ke blogger---> setting---> mobile and email. Kemudian seting la mana-mana yang patut.

Dah seting tu, mulalah berblogging via email, mms atau sms. Handphone canggih takkan takde semua kemudahan tu kan?

So lepas ni takde dah alasan blog tak update. Setakat mms 20sen untuk update blog seminggu sekali takkan tak mampu?

Setel masalah tak ada line internet. Asalkan ada line telefon boleh je update blog. Cuma kita je tak tau.

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

0 comments: