.

22 January 2012

Percubaan Dari iPhone

0
Sunday, January 22, 2012
Ini first time guna telefon untuk update blog. Sangat mudah. I like..

Perisian blogspot untuk iPhone ni tak besar. Saiznya cuma 1.2Mb je. Kalau pakai iPhone 4 8G boleh sangat.

Antara perkara menarik paling saya suka ialah ia boleh terus letak gambar samada dari kamera atau dari library. Sangat sesuai untuk live blogging.

Nak try? Jom download di appstore.




About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

0 comments: