.

12 November 2011

Theme Blogger Percuma

0
Saturday, November 12, 2011
Hai, assalammualaikum.

Suka nak kongsikan benda-benda percuma ni. Lagi-lagi percuma dan cantik. Kengkawan yang masih pening lalat dalam memilih theme yang sesuai bolehla menggunakan theme ini.

Ada dua website yang sempat saya godek. Hasil carian memang memberangsangkan. Masalah utamanya ialah nak install ke dalam blog ni. Agak susah dengan dashboard yang baru. Mungkin baru, sebab tu susah.

Nak theme ni boleh tengok kat sini dan sini.

Prestigo minimalist theme

Kombinasi warna yang menawan

Theme magazine yang simple tapi menawan


Ok. Jemput mendownload theme-theme pujaan hati.

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

0 comments: