.

08 October 2011

Alasan Bila Blog Bersawang

0
Saturday, October 08, 2011
Hai, salam sejahtera. Biasalah bila dah lama tak update blog macam-macam alasan diberi. Saya cuma mampu berterus terang. Kesibukkan menghabiskan praktikal dan tesis punca segala-gala pengupdatan blog ini terhenti sekian lama. Walau bagaimanapun saya aktif di blog lain. Lebih senang cerita sebenarnya saya telah beralih ke blog self hosted. Ok la.. Jemput menjengah blog satu lagi di www.cikguhairul.com.

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

0 comments: