.

22 May 2011

CONTEST BEST HEADER EVER!!!

1
Sunday, May 22, 2011
Pertama kali menyertai kontest anjuran blogger lain. Sebelum ni tak sempat pun nak buat kerja rumah. Ada masa sikit ni nak mencuba la.

Kontestnya tak de la susah sangat. Cuma tunjuk je header korang kat dunia. Masing-masing dah ada blog kan. Dah tentu design header masing-masing lawa tahap gaban. Tak macam saya punya header yang ntah apa-apa ntah tu.

Kontest ni dianjurkan oleh En Fazreen. Saratnya cuma buat entri tentang kontes dan letak header korang semua. Pastu follow la kalau nak tau update blog dia.

Banner Kontes 
Ni pulak adalah header blog saya yang nak diexposekan. Tak lawa kan... hehehe.

Ini adalah header blog saya
Ok Selamat berkontest. Jom kita tingkatkan kualiti blog kita..

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

1 comment:

  1. gud luck..

    jom join contest eva pulak..
    ade hadiah from overseas..

    http://shiera2128.blogspot.com/2011/05/contest-edit-gambar-eva.html

    ReplyDelete