.

01 February 2010

P1 oh P1

0
Monday, February 01, 2010
Kenapa nak berlagak kalau service pun bergantung pada TM? Kau punya iklan berdegar-degar. Ingatkan bolehla bersaing dengan TM. P1 oh P1.....Wah! dalam iklan bukan main kau suruh potong wire. Kau buat iklan potong SP lama, regester P1 dapat potongan lagi. Tapi servis memang hampeh. Bila circuit bawah laut TM problem kenapa kau punya servis pun down juga? Ini maknanya kau memang bergantung dengan TM. Kau pun sewa talian TM. Tapi yang herannya kenapa kau kondeem sangat TM tu? Sedarla diri sikit. Kalau kau tak mampu berdiri atas kaki sendiri, janganlah suruh orang potong line untuk guna pulak servis kau yang hampeh ni. P1 MEMANG HAMPEH. JANGAN TERTIPU DENGAN P1....


About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

0 comments: