.

04 July 2009

KWSP Web

0
Saturday, July 04, 2009
Bismillah,

Web KWSP sangat lembap. Bukan saja lembap tapi dah kuyup dah. Agak-agaknya camtu la kalau yang buat tu budak-budak four flat yang buat. Bukan jer web KWSP malahan sistem komputer dalam jabatan-jabatan kerajaan pun camtu. Tengok je la JPJ. Kalau sehari tu takder down server cam tak sah la. Apapun selamat menjalankan tugasan dengan sempurna. Jangan asik nak menyusahkan orang jer.

Wassalam

About the author

Aku Khairul Amran. Irul, Itu nama yang orang panggil aku sejak Aku kecik lagi. Dah besar ni orang suka-suka je panggil Amran..

0 comments: